vrijdag 10 juni 2011

10 juni Evanstone – Moab

Na een radiostilte van een paar dagen hebben we nu de berichtjes vanaf 6 juni bijgewerkt. Neem maar even de tijd, want het is veel!
We hebben trouwens gehoord van verschillende mensen dat ze geen berichtjes kunnen plaatsen. Jullie kunnen wel e-mailen en sms’en naar ons.   

We waren vanmorgen allemaal blij verrast dat we zo goed geslapen hadden. Toen we wakker werden zijn we even bij Subway gaan eten, hebben we wat boodschappen gedaan en toen zijn we vertrokken.
Het was een veel te lange, maar wel hele mooie reis richting Moab. De kinderen hadden het op een gegeven moment helemaal gehad, maar wij wilden graag door rijden naar Moab.
Als ik het iemand zou moeten adviseren voor een volgende keer zou ik zeggen; Als je Yellowstone wilt zien, plan dit dan in een reis naar het NOORD westen en doe het niet op dezelfde manier als ons, want het is te ver rijden (heen èn terug) voor maar één park. Maar nu hebben we het gezien en we hadden het voor geen goud willen missen hoor!!


Maar nu zitten we dus in Moab in de heerlijke avondwarmte, buiten aan onze picknicktafel op de KoaCamping. De kids hebben lekker gespeeld in het koude (!!) zwembad en wij genieten van de warmte, de omgeving en onze vooruitzichten van de komende dagen (weken!).
Ik heb twee wasjes gedraaid en Philippe heeft eindelijk kunnen barbecueën, kortom wij genieten van het Amerikaanse leven!

Philippe laat zijn baard staan. Ik heb hem al eens gevraagd waarom, maar hij heeft iedere dag een ander smoesje. Misschien mist hij Jos wel, haha!




Morgen naar Arches, hier een paar mijl vandaan. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten