zaterdag 18 juni 2011

17 juni Las Vegas Strip

Nou, het is zover hoor. Vanavond zei Julia ook dat ze hier wilde komen wonen.
Ze zijn allebei helemaal in hun nopjes hier en hebben tot 23 uur rond gewandeld. Helaas waren we toen nog niet bij de camper en hebben wij ze het laatste stuk (500 meter) al slapend gedragen. Tjonge, wat zijn slapende kinderen zwaar!! Vooral als je met je paasbeste jurkje aan op hakken loopt…
Ach ze zijn zó lief! Julia zweert elke ochtend dat ze niet zal zeuren die dag en Bram heeft vandaag heel veel gelopen zonder te hangen of zeuren. Ze beginnen het goed door te krijgen dat we met z'n allen de sfeer leuk kunnen krijgen en houden en dat niet alleen papa en mama hier verantwoordelijk voor zijn.

We hebben vandaag twee keer van een buffet gegeten (pfff en tussendoor helemaal niets pfff). Voor vegetariërs hebben ze eigenlijk alleen maar sla, fruit en TOETJES!! Vond ik helemaal niet erg, haha! We hebben het ons goed laten smaken.

Zoals jullie zien heeft Philippe zich inmiddels weer geschoren. Hiep hiep hoi!

Verder zijn we naar de Titanic Exhibition geweest. Heel erg mooi en indrukwekkend. Philippe liep zo blij als een kind naar buiten, want hij heeft een stuk van de echte Titanic aangeraakt.
Brammetje had weer de pechprijs, want hij verveelde zich op een gegeven moment en was wat aan het peuteren aan zo’n glazen hokje toen hij een alarm in werking zette… Een oorverdovend lawaai heeft ervoor gezorgd dat hij het NOOIT meer zal doen.

We zijn ook nog naar de M&M winkel geweest, waar de kinderen allebei hun eigen kleuren hebben mogen ‘tappen’ en daarna nog door naar de fonteinen bij Bellagio. Het was prachtig!!!
Toen ze “Time to say goodbye” startten heb ik even staan snikken. Zo’n mooi schouwspel en dan ook nog een liedje dat we hebben gedraaid op pap z’n crematie. Tja, als je het dan droog houdt ben je een knappe. Ik heb niet om me heen gekeken, maar ik denk dat er wel meer mensen stonden te janken.

Julia en ik hebben nog allebei een ‘jurk’ gekocht. Het zijn twee lappen met een lint eraan en daar kun je verschillende jurkjes mee maken. Julia heeft hem meteen aan gehad als Gala jurk:

Natuurlijk hebben we vandaag ook genoeg aan de kinderen gedacht, want we hebben ook nog lekker gezwommen. Bram vindt het geweldig om gesopt te worden. Het is prachtig om te zien hoeveel plezier hij hierin heeft. Helaas hadden we het fototoestel vergeten…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten