zaterdag 11 juni 2011

11 juni Arches national park

Wat is het hier mooi!! We hebben vanmorgen ontbeten in Arches NP. Met de prachtige, rode, rotsachtige omgeving als achtergrond. Ik kan foto’s blijven maken, zo mooi is het hier!

De kinderen vonden het iets minder interessant, want die wisten dat we op de nieuwe camping ook een zwembad hebben. De eerste keer huppelden ze nog mee naar het uitzichtpunt, de tweede keer hingen ze aan ons en de derde keer zaten ze met een filmpje in de camper terwijl wij op ons gemak een korte trail liepen. Perfect geregeld! Ze waren vandaag erg moe van het laat naar bed gaan gisteren en dan kun je daar het beste in mee gaan.
Na een paar stops konden we ze weer enthousiast maken om mee te lopen en daar waren we allemaal heel blij mee! We gingen tussen de rotsen door naar Sand dune Arch en daar was ook een helling met heel fijn zand waar Julia en Bram lekker gespeeld hebben. Na dit avontuur waren ze weer helemaal wakker om de volgende trail ook weer mee te lopen.



We hebben trouwens alleen de trail van minder dan 1 mijl gedaan, want anders was het niet haalbaar met de kindjes.


Nu zitten we op de nieuwe camping in Moab. We vonden de KOA toch erg duur en het zwembad was zó koud dat het niet leuk meer was. Nee, dan hier! Hier hebben ze een zwembad en HOT-HOT-hottub. De eerste keer dat we erin gingen schrokken we van de hitte. Maar het was een prettige afwisseling met het ‘koude’ bad.

Philippe is bang dat we thuis niets meer kunnen laten zien van foto’s, dus nu alleen maar foto’s van ons…
We hadden vandaag trouwens heerlijk weer, ik ben weer helemaal in mijn element!

2 opmerkingen:

  1. Hey Kim, Philippe, Julia en Bram!

    Wow, wat een prachtige verhalen en foto's staan er al op jullie site! :-) En wat maken jullie veel mee zeg! Julia en Bram boffen maar, da ze dat allemaal al mee mogen maken op die leeftijd! :-) Ik ben echt super benieuwd naar alle hoogtepunten en foto's strakjes als jullie weer thuis zijn!!

    Wij hebben ondertussen ook een leuk nieuwtje, want we krijgen een hondje! :-) We hebben haar vandaag uitgezocht, het is een Berner Sennen en we noemen haar Siena. Op 11 juli gaan we haar ophalen bij de Fokker. Dus misschien kunnen we haar wel meenemen als we volgende keer langskomen (op Kim's verjaardag bijvoorbeeld).

    Heel veel plezier daar maar weer, geniet van al het moois en jullie tijd samen en pas goed op elkaar!

    Lieve groetjes van Tim en Kelly

    BeantwoordenVerwijderen
  2. P.s. Nou, t valt inderdaad nog niet mee om een reactie te kunnen plaatsen zeg! ;-) Haha!

    BeantwoordenVerwijderen