dinsdag 21 juni 2011

21 juni camping en zwemmen

De kinderen hadden inderdaad binnen 10 minuten door dat we een zwembad naast de deur hadden. Hadden ja, want we zijn verhuisd naar een plek in het midden van de camping. De plaats waar we eerst stonden was maar zo’n 50 meter verwijderd van de snelweg en dat was toch wel erg gehorig. Volgens mij staan we hier beter.
We hebben vanmorgen nog maar een nacht erbij geboekt. De 7de nacht was gratis, dus dan is de keuze voor een Nederlander snel gemaakt! We rijden nu gewoon wat eerder richting verhuurstation volgende week maandag. Moet wel gaan lukken!


We hebben vandaag lekker een rustdagje gehouden. De kinderen hebben bijna non stop in het zwembad gelegen (Julia heeft 3 nieuwe vriendinnetjes erbij die haar goed Engels leren ;o)), we hebben boodschappen gedaan (in een soort Whole Foods winkel hier 300 meter vandaan) en daar was het –EINDELIJK- een walhalla voor de vegetariĆ«r!!! We hebben een hele hoop vegetarische zooi gekocht en zijn meteen vanavond gaan barbecueĆ«n op onze nieuwe mini barbecue.

Hier op de camping staan een hele boel mensen die volgens mij hier wonen. Leuke mensen! Van 1 man kregen we al aangeboden om zijn huis in Las Vegas te gebruiken. Jammer dat we daar nu niet meer komen. Misschien is hij er morgen weer. Moeten we maar eens proberen een verblijf later dit jaar of volgend jaar los te peuteren, haha!

We zijn wel lekker uitgerust voor morgen, want dan gaan we met de ferry en de bus naar hartje San Francisco!! Ik kan bijna niet wachten!

Hier onze eigen interpretatie van Boer zoekt Gooische vrouw:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten