zondag 5 juni 2011

4 juni Camper ophalen en naar Cheyenne

Vanmorgen waren we vroeg wakker. Om 6 uur waren de kinderen niet meer te houden en zijn we beneden gaan ontbijten. Heerlijk vond ik. Daar zullen jullie misschien anders over denken. We aten namelijk cereal, muffins en wafels en Philippe at toast.
We besloten dat het nog zo vroeg was dat we best samen konden gaan zwemmen en daarna samen de camper ophalen. Het zwemmen was superlekker. Wij zijn weer helemaal opgefrist en de kinderen hebben volop genoten.



Daarna door naar de camper. Dat ging allemaal wat moeizamer dan we dachten.. Gelukkig hadden we geen horloge aan, maar volgens mij hebben we daar zo’n 2,5 uur gewacht. En er waren maar 3 koppels voor ons!!!
Maar nu komt het: we hebben door gebrek aan een ander model een upgrade gekregen. Tot Philippe’s grote vreugde zijn we de komende 3 weken de trotse bezitters van een 31 voet (9,44m) camper met 2 slide outs!!!
Het is een ouder model, dat wel en hij was niet (goed) gepoetst toen we hem kregen, maar hij is BIG en dat maakt een hele hoop goed, haha. Zie je, size does matter.
De kinderen slapen boven. Daarachter heb je de keukentafel, die naar buiten geschoven kan worden, dan de keuken, badkamer en dan onze kamer, die ook naar buiten kan worden geschoven.

Na het ophalen van de camper zijn we ‘even’ bij WalMart gestopt (ik was vergeten hoe groot dat ding ook alweer was) voor wat boodschappen en poetsmiddelen. We hebben onze BigAss camper tussen de gelijknamige trucks geparkeerd en hebben toen heel trots foto’s gemaakt van wat we zagen.



Na de WalMart zijn we door gereden naar Cheyenne. Het landschap is hier niet erg interessant, behalve dan de ‘Rocky’s’ die we steeds op de achtergrond zien. 




We staan nu bij het visitorcentrum en ik ga poetsen en de spullen inruimen en dan gaan we eten en naar bed. Ik ben zó ontzettend moe (na 26 uur wakker en dan maar 4 uur slaap).
Philippe gaat even met de kinderen naar binnen en hoort dat we om Yellowstone in te komen ‘s nachts moeten rijden ivm lawinegevaar. Ja, het weer kan hier per dag zo veranderen dat je niet weet of het zal sneeuwen of dat het 20 graden wordt de volgende dag, maar er ligt dus sneeuw in Yellowstone. Leuk!
Er rijden hier trouwens immens lange treinen langs. Leuk om te zien en Bram vind dat natuurlijk Vet Cool! Hij kijkt sowieso zijn ogen uit, want we staan naast de Interstate en hij ziet steeds grote vrachtwagens langs komen.

Mijn excuses voor het lange verhaal, maar korter kan het echt niet. Alles is hier immers GROOT!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten